Bolidtop® Stato 500 SAR I

ELEKTRISCH GELEIDEND - CHEMICALIËNBESTENDIG - VLOEISTOFDICHT

De Bolidtop® Stato 500 SAR I is een elektrisch geleidende en hoog chemicaliënbestendige vloerafwerking die zeer geschikt is voor licht en middelzware mechanische belastingen.

Dit gegoten industrieel vloerafwerkingssysteem heeft een gesloten oppervlak zonder poriën en wordt aangebracht op een elektrisch geïsoleerde ondergrond. De elektrische eigenschappen zijn zodanig ingesteld dat de persoonsveiligheid wordt gewaarborgd en aan de geldende internationale normeringen wordt voldaan. De duurzaamheid, het naadloze karakter en de hoge slijtvastheid zijn zodanig dat middelzwaar verkeer zoals heftrucks en palletwagens vele jaren zonder omkijken hun werk kunnen doen.

Dit vloersysteem is zeer geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie in cleanrooms, opslagruimten, productieruimten waar met elektrische componenten wordt gewerkt en verwerking van poeders.

Anderen die je voorgingen

- 2 miljoen m2 per jaar // 60 jaar actief in meer dan 135 landen

Kleurenpallet

Bij de ontwikkeling van de Bolidtop® Stato 500 SAR I is ook aandacht besteed aan de uitstraling van het vloersysteem en is verkrijgbaar in verschillende kleuren om speelse en tegelijk functionele effecten te realiseren.

Bolidt color code 101
Bolidt color code 103
Bolidt color code 106
Bolidt color code 107
Bolidt color code 201
Bolidt color code 308
Bolidt color code 401
Bolidt color code 502
Bolidt color code 503
Bolidt color code 504
Bolidt color code 507
Bolidt color code 508
Bolidt color code 510
Bolidt color code 701

Specificaties

Bolidtop® Stato 500 SAR I is een ca. 4 mm dik elektrisch geleidend vloersysteem dat zeer bestand is tegen chemicaliën en is ontwikkeld voor toepassing op elektrisch geïsoleerde ondergronden. De elektrische eigenschappen zijn zodanig ingesteld dat de persoonsveiligheid wordt gewaarborgd en aan de geldende internationale normeringen wordt voldaan.

De hoge mate van chemicaliënbestendigheid, met name tegen organische oplosmiddelen en anorganische zuren maakt dit vloersysteem uniek.
Bolidtop® Stato 500 SAR I wordt veelvuldig toegepast in nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Certificering

Bij de ontwikkelingen van alle Bolidtop® vloersystemen voor de voedingsmiddelenindustrie en dus ook bij de Bolidtop® Stato 500 SAR I, wordt gekeken naar de vereisten en belastingen waaraan de vloer wordt blootgesteld. Aangezien vloeren in de voedingsmiddelenindustrie vaak hygiënische uitdagingen met zich meebrengen, en dus in de HACCP zijn opgenomen, dragen de kwalitatief hoogwaardige vloersystemen van Bolidt bij aan het voldoen aan HACCP-eisen en gelieerde certificeringen, zoals BRC, GLOBAL G.A.P., IFS Food, RIK, SKAL en GFSI.

REDENEN OM VOOR BOLIDTOP® TE KIEZEN

De vloer vormt letterlijk de basis voor het productieproces. Daarom heeft Bolidt een duurzame kunstharsgebonden serie van beschermende vloersystemen ontwikkelt voor o.a. de voedingsmiddelenindustrie: de Bolidtop® serie met daarin o.a. de Bolidtop® Stato 500 SAR I is een reeks vloersystemen met de beste performance op gebied van:

Alles onder één dak

Bij Bolidt ontzorgen we van A tot Z. Hoe? We hebben alles in eigen beheer. Van productontwikkeling in ons R&D Center tot productie en applicatie van vloeren, dekken en slijtlagen. Dit zorgt ervoor dat wij kunnen leveren wat we beloven binnen de afgesproken tijd en het vooraf besproken budget. Met 60 jaar ervaring en actief in een breed scala van industrieën wereldwijd, maakt dit ons een betrouwbare partner voor iedereen die betrokken is bij de keuze voor de vloer. Van gebruiker tot architect en aannemer.

Scroll naar boven