Voorkom gezeur met vloeren in de foodindustrie

Een verkeerd gekozen vloer kan in de foodindustrie voor heel veel problemen zorgen. Productie die moet worden stilgelegd door een uitbraak van bacteriën. Audits die niet worden gehaald, omdat niet aan de wet- en regelgeving wordt voldaan. Scheuren in de vloer, omdat deze niet bestand blijkt te zijn tegen chemicaliën, temperaturen of de mechanische belasting van machines en materieel… 

Voorkom gezeur met vloeren in de foodindustrie en bereid de investering van de nieuwbouw of renovatie grondig voor. Dit whitepaper laat zien waar professionals in de foodindustrie op moeten letten bij het kiezen van een vloer. De juiste voorbereiding kan het verschil maken tussen een fiasco en een vloer die geschikt is voor minstens 20 jaar intensief gebruik.

Whitepaper

Met welke 5 aspecten voorkom je gezeur met de vloer ?

Hygiëne is key in de foodindustrie. En hygiëne in de foodindustrie begint letterlijk bij de basis: de vloer. Een verkeerd gekozen vloer kan dan ook veel ellende veroorzaken. Dit whitepaper behandelt de 5 aspecten waaraan een vloer in de foodindustrie moet voldoen.

Scroll naar boven