Bolidtop® Stato 500 I

ELEKTRISCH GELEIDEND - NAADLOOS - VLOEISTOFDICHT

De Bolidtop® Stato 500 I is een elektrisch geleidende vloerafwerking die aan de laatste elektrische normen voldoet. Dit gegoten industrieel vloerafwerkingssysteem heeft een gesloten oppervlak zonder poriën en wordt aangebracht op een elektrisch geïsoleerde ondergrond. De elektrische eigenschappen zijn zodanig ingesteld dat de persoonsveiligheid wordt gewaarborgd en aan de geldende internationale normeringen wordt voldaan. De duurzaamheid, het naadloze karakter en de hoge slijtvastheid zijn zodanig dat middelzwaar verkeer zoals heftrucks en palletwagens vele jaren zonder omkijken hun werk kunnen doen.

Dit vloersysteem is zeer geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie in cleanrooms, opslagruimten, productieruimten waar met elektrische componenten wordt gewerkt en verwerking van poeders.

Anderen die je voorgingen

- 2 miljoen m2 per jaar // 60 jaar actief in meer dan 135 landen

Kleurenpallet

Bij de ontwikkeling van de Bolidtop® Stato 500 I is ook aandacht besteed aan de uitstraling van het vloersysteem en is verkrijgbaar in verschillende kleuren om speelse en tegelijk functionele effecten te realiseren.

Bolidt color code 101
Bolidt color code 104
Bolidt color code 120
Bolidt color code 204
Bolidt color code 219
Bolidt color code 304
Bolidt color code 305
Bolidt color code 306
Bolidt color code 317
Bolidt color code 318
Bolidt color code 404
Bolidt color code 409
Bolidt color code 410
Bolidt color code 501
Bolidt color code 502
Bolidt color code 503
Bolidt color code 504
Bolidt color code 505
Bolidt color code 506
Bolidt color code 507
Bolidt color code 508
Bolidt color code 509
Bolidt color code 510
Bolidt color code 608
Bolidt color code 710
Bolidt color code 712
Bolidt color code 713

Specificaties

Bolidtop® Stato 500 I is een ca. 4,5 mm dik elektrisch geleidend vloersysteem op basis van
Laag visceuze, reukarme, twee componenten kunstharsen en is ontwikkeld voor toepassing op elektrisch geïsoleerde ondergronden. 

De Bolidtop® Stato 500 I is eveneens bestand tegen een groot aantal chemicaliën, is vloeistofdicht, onderhoudsarm en wordt in situ gelegd door de eigen specialisten van Bolidt. Bolidtop® Stato 500 I wordt veelvuldig toegepast in nieuwbouw- en renovatieprojecten. 

Certificering

Bij de ontwikkelingen van alle Bolidtop® vloersystemen voor de voedingsmiddelenindustrie en dus ook bij de Bolidtop® Stato 500 I, wordt gekeken naar de vereisten en belastingen waaraan de vloer wordt blootgesteld. Aangezien vloeren in de voedingsmiddelenindustrie vaak hygiënische uitdagingen met zich meebrengen, en dus in de HACCP zijn opgenomen, dragen de kwalitatief hoogwaardige vloersystemen van Bolidt bij aan het voldoen aan HACCP-eisen en gelieerde certificeringen, zoals BRC, GLOBAL G.A.P., IFS Food, RIK, SKAL en GFSI.

REDENEN OM VOOR BOLIDTOP® TE KIEZEN

De vloer vormt letterlijk de basis voor het productieproces. Daarom heeft Bolidt een duurzame kunstharsgebonden serie van beschermende vloersystemen ontwikkelt voor o.a. de voedingsmiddelenindustrie: de Bolidtop® serie met daarin o.a. de Bolidtop® Stato 500 I is een reeks vloersystemen met de beste performance op gebied van:

Alles onder één dak

Bij Bolidt ontzorgen we van A tot Z. Hoe? We hebben alles in eigen beheer. Van productontwikkeling in ons R&D Center tot productie en applicatie van vloeren, dekken en slijtlagen. Dit zorgt ervoor dat wij kunnen leveren wat we beloven binnen de afgesproken tijd en het vooraf besproken budget. Met 60 jaar ervaring en actief in een breed scala van industrieën wereldwijd, maakt dit ons een betrouwbare partner voor iedereen die betrokken is bij de keuze voor de vloer. Van gebruiker tot architect en aannemer.

Scroll naar boven