Bolidtop® FiftyFifty

esthetisch - comfortabel - naadloos

De Bolidtop® FiftyFifty is een moderne gegoten vloerafwerking dat door twee dicht bij elkaar liggende kleuren een levendig effect aan de ruimte geeft. Dit vloersysteem, dat gegoten wordt aangebracht is perfect in te passen in hedendaagse moderne kantoren, entreegebieden en winkelruimten. Het taai-elastische vloersysteem is krasarm, slijtvast, comfortabel om op te lopen en vermindert het contactgeluid waardoor het aangenaam oogt en klinkt voor medewerkers.
Bolidtop® FiftyFifty is naadloos, duurzaam, vloeistofdicht, onderhoudsarm en in situ gelegd door eigen specialisten van Bolidt.

Dit vloersysteem is zeer geschikt voor ruimten in de voedingsmiddelenindustrie waarbij de vloer een decoratieve functie kan vervullen en tegelijkertijd eisen aan de hygiëne worden gesteld.

Anderen die je voorgingen

- 2 miljoen m2 per jaar // 60 jaar actief in meer dan 135 landen

Kleurenpallet

Bij de ontwikkeling van dit vloersysteem is ook veel aandacht besteed aan de uitstraling van het vloersysteem. Twee dicht bij elkaar liggende kleuren geven een levendig effect en is in 11 verschillende tinten verkrijgbaar.

Specificaties

Bolidtop® FiftyFifty is een ca. 2 mm dik en naadloos kunststofvloerafwerkingssysteem op basis van laag visceuze twee componenten kunstharsen. Bolidtop® FiftyFifty geeft een extra esthetische dimensie. 

 Het vloersysteem heeft een vlak en strak uiterlijk, contactgeluid wordt in verhoogde mate geabsorbeerd en de taai-elastische eigenschappen van de vloer geven de vloer een comfortabel karakter en is hierdoor uitstekend geschikt voor ruimten met intensief loopverkeer en kantoorruimten. Bolidtop® FiftyFifty wordt veelvuldig toegepast in nieuwbouw- en renovatieprojecten. 

Certificering

Bij de ontwikkelingen van alle Bolidtop® vloersystemen voor de voedingsmiddelenindustrie en dus ook bij de Bolidtop® FiftyFifty, wordt gekeken naar de vereisten en belastingen waaraan de vloer wordt blootgesteld. Aangezien vloeren in de voedingsmiddelenindustrie vaak hygiënische uitdagingen met zich meebrengen, en dus in de HACCP zijn opgenomen, dragen de kwalitatief hoogwaardige vloersystemen van Bolidt bij aan het voldoen aan HACCP-eisen en gelieerde certificeringen, zoals BRC, GLOBAL G.A.P., IFS Food, RIK, SKAL en GFSI.

REDENEN OM VOOR BOLIDTOP® TE KIEZEN

De vloer vormt letterlijk de basis voor het productieproces. Daarom heeft Bolidt een duurzame kunstharsgebonden serie van beschermende vloersystemen ontwikkelt voor o.a. de voedingsmiddelenindustrie: de Bolidtop® serie met daarin o.a. de Bolidtop® FiftyFifty is een reeks vloersystemen met de beste performance op gebied van:

Alles onder één dak

Bij Bolidt ontzorgen we van A tot Z. Hoe? We hebben alles in eigen beheer. Van productontwikkeling in ons R&D Center tot productie en applicatie van vloeren, dekken en slijtlagen. Dit zorgt ervoor dat wij kunnen leveren wat we beloven binnen de afgesproken tijd en het vooraf besproken budget. Met 60 jaar ervaring en actief in een breed scala van industrieën wereldwijd, maakt dit ons een betrouwbare partner voor iedereen die betrokken is bij de keuze voor de vloer. Van gebruiker tot architect en aannemer.

Scroll naar boven