Bolidtop® 910 CHR

vloeistofdicht - naadloos - CHEMICALIËNRESISTENT

De Bolidtop® 910 CHR is een gegoten industrieel vloerafwerkingssysteem met een gesloten oppervlak zonder poriën en heeft een zeer hoge chemicaliënbestendigheid. Met name de aantasting door (an)organische zuren, zouten, oliën en vetten is minimaal. Het stroeve oppervlak van dit vloersysteem leent zich voor gebruik in natte omstandigheden. Bovendien is de Bolidtop® 910 CHR zeer geschikt voor zwaar verkeer.

Dit vloersysteem is zeer geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie waarbij optimale performance van de vloer een vereiste is om de hygiëne in productieomgevingen te bewaken en tegelijkertijd een veilige omgeving voor de medewerkers creëert.

Anderen die je voorgingen

- 2 miljoen m2 per jaar // 60 jaar actief in meer dan 135 landen

Kleurenpallet

Bij de ontwikkeling van de Bolidtop® 910 CHR is ook aandacht besteed aan de uitstraling van het vloersysteem en is verkrijgbaar in verschillende kleuren om speelse en tegelijk functionele effecten te realiseren

Bolidt color code 103
Bolidt color code 201
Bolidt color code 401
Bolidt color code 418
Bolidt color code 501
Bolidt color code 504
Bolidt color code 505
Bolidt color code 510
Bolidt color code 710

Specificaties

Bolidtop® 910 CHR is een ca. 3,5 mm dik en naadloos kunststofvloerafwerkingssysteem op basis van drie componenten hoog chemicaliënbestendige kunstharsen. Hierdoor is de vloersysteem zeer goed bestand tegen de meest voorkomende chemicaliën. Met name de bestendigheid tegen (an)organische zuren is zeer goed. Ook is dit vloersysteem door het stroeve oppervlak zeer geschikt voor natte en olieachtige omstandigheden.

Het naadloze karakter, de vloeistofdichtheid en de slijtvastheid van dit vloersysteem zijn dusdanig dat verkeer zoals heftrucks en palletwagens op deze vloer hun werk kunnen doen. Bolidtop® 910 CHR wordt veelvuldig toegepast in nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Certificering

Bij de ontwikkelingen van alle Bolidtop® vloersystemen voor de voedingsmiddelenindustrie en dus ook bij de Bolidtop® 910 CHR, wordt gekeken naar de vereisten en belastingen waaraan de vloer wordt blootgesteld. Aangezien vloeren in de voedingsmiddelenindustrie vaak hygiënische uitdagingen met zich meebrengen, en dus in de HACCP zijn opgenomen, dragen de kwalitatief hoogwaardige vloersystemen van Bolidt bij aan het voldoen aan HACCP-eisen en gelieerde certificeringen, zoals BRC, GLOBAL G.A.P., IFS Food, RIK, SKAL en GFSI.

REDENEN OM VOOR BOLIDTOP® TE KIEZEN

De vloer vormt letterlijk de basis voor het productieproces. Daarom heeft Bolidt een duurzame kunstharsgebonden serie van beschermende vloersystemen ontwikkelt voor o.a. de voedingsmiddelenindustrie: de Bolidtop® serie met daarin o.a. de Bolidtop® 910 CHR is een reeks vloersystemen met de beste performance op gebied van:

Alles onder één dak

Bij Bolidt ontzorgen we van A tot Z. Hoe? We hebben alles in eigen beheer. Van productontwikkeling in ons R&D Center tot productie en applicatie van vloeren, dekken en slijtlagen. Dit zorgt ervoor dat wij kunnen leveren wat we beloven binnen de afgesproken tijd en het vooraf besproken budget. Met 60 jaar ervaring en actief in een breed scala van industrieën wereldwijd, maakt dit ons een betrouwbare partner voor iedereen die betrokken is bij de keuze voor de vloer. Van gebruiker tot architect en aannemer.

Scroll naar boven