Bolidtop® 801

power - performance - protection

De Bolidtop® 801 is het robuuste, duurzame vloersysteem voor de food sector. Door de hoogwaardige samenstelling van dit vloersysteem is het bij uitstek geschikt voor omgevingen waarin hoge mechanische-, chemische- en thermische belasting vanuit het productieproces aan de orde van de dag zijn.
En uniek: de Bolidtop® 801 is de sterkste vloer voor de food sector die uit 1 laag bestaat.

Dit vloersysteem is speciaal ontwikkeld voor de voedselindustrie waarbij optimale performance een vereiste is, evenals een minimale downtime van het productieproces. Ontdek meer in de specificaties. 

Anderen die je voorgingen

- 2 miljoen m2 per jaar // 60 jaar actief in meer dan 135 landen

Kleurenpallet

Bij de ontwikkeling van de Bolidtop® 801 is ook veel aandacht besteed aan de uitstraling van het vloersysteem. Met een terrazzo uiterlijk en 9 moderne kleuren biedt dit vloersysteem de mogelijkheid om verrassende, speelse en tegelijk functionele effecten te realiseren.

De kleuren lichtgroen en lichtgrijs zijn reeds leverbaar, de overige kleuren zijn vanaf Q3-2024 beschikbaar.

Specificaties

Dit robuuste en esthetisch verantwoorde vloerafwerkingssysteem kenmerkt zich door zijn hoge slag- en stootvastheid. De machinaal verdichte vloer met terrazzo uiterlijk kan zeer zwaar belast worden: thermisch, chemisch en mechanisch. Het stroeve oppervlak draagt bij aan een veilige werkomgeving. Het systeem is naadloos, duurzaam, vloeistofdicht, onderhoudsarm en in situ gelegd door eigen specialisten.

Bolidtop® 801 heeft een terrazzo uitstraling en wordt in één laag aangebracht en is daardoor zeer geschikt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten met korte doorlooptijden waar hoge hygiëne vereisten aan de omgeving worden gesteld.

Certificering

Bij de ontwikkelingen van alle Bolidtop® vloersystemen voor de voedingsmiddelenindustrie en dus ook bij de Bolidtop® 801, wordt gekeken naar de vereisten en belastingen waaraan de vloer wordt blootgesteld. Aangezien vloeren in de voedingsmiddelenindustrie vaak hygiënische uitdagingen met zich meebrengen, en dus in de HACCP zijn opgenomen, dragen de kwalitatief hoogwaardige vloersystemen van Bolidt bij aan het voldoen aan HACCP-eisen en gelieerde certificeringen, zoals BRC, GLOBAL G.A.P., IFS Food, RIK, SKAL en GFSI.

REDENEN OM VOOR BOLIDTOP® TE KIEZEN

De vloer vormt letterlijk de basis voor het productieproces. Daarom heeft Bolidt een duurzame kunstharsgebonden serie van beschermende vloersystemen ontwikkelt voor o.a. de voedingsmiddelenindustrie: de Bolidtop® serie met daarin o.a. de Bolidtop® 801 is een reeks vloersystemen met de beste performance op gebied van:

Alles onder één dak

Bij Bolidt ontzorgen we van A tot Z. Hoe? We hebben alles in eigen beheer. Van productontwikkeling in ons R&D Center tot productie en applicatie van vloeren, dekken en slijtlagen. Dit zorgt ervoor dat wij kunnen leveren wat we beloven binnen de afgesproken tijd en het vooraf besproken budget. Met 60 jaar ervaring en actief in een breed scala van industrieën wereldwijd, maakt dit ons een betrouwbare partner voor iedereen die betrokken is bij de keuze voor de vloer. Van gebruiker tot architect en aannemer.

Scroll naar boven