Bolidtop® 700 PT

vloeistofdicht - veilig - duurzaam

De Bolidtop® 700 PT is een duurzaam vloersysteem waarbij het zorgvuldig afgewerkte oppervlak de afwezigheid van poriën in het vloersysteem garandeert. De hygiëne aspecten zijn zeer ver doorgevoerd waardoor de Bolidtop® 700 PT zeer geschikt is voor cleanrooms en laboratoria in de voedingsmiddelenindustrie. Bolidtop® 700 PT is naadloos, duurzaam, vloeistofdicht, onderhoudsarm en in situ gelegd door eigen specialisten van Bolidt.

Dit vloersysteem is zeer geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie waarbij optimale performance van de vloer een vereiste is en de hoogste eisen aan de hygiëne worden gesteld.

Anderen die je voorgingen

- 2 miljoen m2 per jaar // 60 jaar actief in meer dan 135 landen

Kleurenpallet

Bij de ontwikkeling van de Bolidtop® 700 PT is ook veel aandacht besteed aan de uitstraling van het vloersysteem. Met een terrazzo uiterlijk en 21 kleuren biedt dit vloersysteem de mogelijkheid om verrassende, speelse en tegelijk functionele effecten te realiseren.

Specificaties

Bolidtop® 700 PT is een ca. 5 mm dikke, machinaal verdichte en naadloze kunststofvloerafwerking op basis van laag visceuze twee componenten kunstharsen. Extra zorg is besteed aan de oppervlaktetextuur waardoor de Bolidtop® 700 PT zeer hygiënisch in het gebruik is. Dit vloersysteem kenmerkt zich door zijn hoge druk-, stoot- en slagvast en kan zeer zwaar belast worden: thermisch, chemisch en mechanisch.

Bolidtop® 700 PT is ontwikkeld voor ruimten in de voedingsmiddelenindustrie waar duurzame inzetbaarheid, hygiëne, uitstraling en hoge mechanische, chemische en thermische belastingen samenkomen.

Certificering

Bij de ontwikkelingen van alle Bolidtop® vloersystemen voor de voedingsmiddelenindustrie en dus ook bij de Bolidtop® 700 PT, wordt gekeken naar de vereisten en belastingen waaraan de vloer wordt blootgesteld. Aangezien vloeren in de voedingsmiddelenindustrie vaak hygiënische uitdagingen met zich meebrengen, en dus in de HACCP zijn opgenomen, dragen de kwalitatief hoogwaardige vloersystemen van Bolidt bij aan het voldoen aan HACCP-eisen en gelieerde certificeringen, zoals BRC, GLOBAL G.A.P., IFS Food, RIK, SKAL en GFSI.

REDENEN OM VOOR BOLIDTOP® TE KIEZEN

De vloer vormt letterlijk de basis voor het productieproces. Daarom heeft Bolidt een duurzame kunstharsgebonden serie van beschermende vloersystemen ontwikkelt voor o.a. de voedingsmiddelenindustrie: de Bolidtop® serie met daarin o.a. de Bolidtop® 700 PT is een reeks vloersystemen met de beste performance op gebied van:

Alles onder één dak

Bij Bolidt ontzorgen we van A tot Z. Hoe? We hebben alles in eigen beheer. Van productontwikkeling in ons R&D Center tot productie en applicatie van vloeren, dekken en slijtlagen. Dit zorgt ervoor dat wij kunnen leveren wat we beloven binnen de afgesproken tijd en het vooraf besproken budget. Met 60 jaar ervaring en actief in een breed scala van industrieën wereldwijd, maakt dit ons een betrouwbare partner voor iedereen die betrokken is bij de keuze voor de vloer. Van gebruiker tot architect en aannemer.

Scroll naar boven