Bolidtop® 700

robuust - duurzaam - veilig

De Bolidtop® 700 is een zeer robuuste en esthetisch verantwoord vloersysteem die goed geschikt voor o.a. de voedingsmiddelenindustrie. Dit vloersysteem kenmerkt zich door zijn hoge slag- en stootvastheid. De machinaal verdichte vloer met terrazzo uiterlijk kan zeer zwaar worden belast en het enigszins stroeve oppervlak draagt bij aan een veilige werkomgeving. Bolidtop 700 is naadloos, duurzaam, vloeistofdicht, onderhoudsarm en in situ gelegd door eigen specialisten.

Dit vloersysteem is zeer geschikt voor de voedselindustrie waarbij optimale performance van de vloer een vereiste is om de hygiëne in productieomgevingen te bewaken en tegelijkertijd een veilige en comfortabel omgeving voor de medewerkers te creëren.

Anderen die je voorgingen

- 2 miljoen m2 per jaar // 60 jaar actief in meer dan 135 landen

Kleurenpallet

Bij de ontwikkeling van de Bolidtop® 700 is ook veel aandacht besteed aan de uitstraling van het vloersysteem. Met een terrazzo uiterlijk en 21 kleuren biedt dit vloersysteem de mogelijkheid om verrassende, speelse en tegelijk functionele effecten te realiseren.

Specificaties

Bolidtop® 700 is een ca. 5 mm dikke, machinaal verdichte en naadloze kunststofvloerafwerking op basis van laag visceuze twee componenten kunstharsen. Dit vloersysteem kenmerkt zich door zijn hoge slag- en stootvastheid en kan zeer zwaar belast worden: thermisch, chemisch en mechanisch. En vanwege het stroeve oppervlak draagt dit vloersysteem bij aan een veilige werkomgeving. Het systeem is naadloos, duurzaam, vloeistofdicht, onderhoudsarm en in situ gelegd door eigen specialisten. 

Bolidtop® 700 wordt vloeibaar verwerkt en wordt altijd door eigen ervaren en getrainde vakmensen aangebracht. Dit duurzame vloersysteem is zeer geschikt voor productie- en verwerkingsruimten, opslag-, expeditie- en koelruimten voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten waar hoge hygiëne vereisten aan de omgeving worden gesteld.

Certificering

Bij de ontwikkelingen van alle Bolidtop® vloersystemen voor de voedingsmiddelenindustrie en dus ook bij de Bolidtop® 700, wordt gekeken naar de vereisten en belastingen waaraan de vloer wordt blootgesteld. Aangezien vloeren in de voedingsmiddelenindustrie vaak hygiënische uitdagingen met zich meebrengen, en dus in de HACCP zijn opgenomen, dragen de kwalitatief hoogwaardige vloersystemen van Bolidt bij aan het voldoen aan HACCP-eisen en gelieerde certificeringen, zoals BRC, GLOBAL G.A.P., IFS Food, RIK, SKAL en GFSI.

REDENEN OM VOOR BOLIDTOP® TE KIEZEN

De vloer vormt letterlijk de basis voor het productieproces. Daarom heeft Bolidt een duurzame kunstharsgebonden serie van beschermende vloersystemen ontwikkelt voor o.a. de voedingsmiddelenindustrie: de Bolidtop® serie met daarin o.a. de Bolidtop® 700 is een reeks vloersystemen met de beste performance op gebied van:

Alles onder één dak

Bij Bolidt ontzorgen we van A tot Z. Hoe? We hebben alles in eigen beheer. Van productontwikkeling in ons R&D Center tot productie en applicatie van vloeren, dekken en slijtlagen. Dit zorgt ervoor dat wij kunnen leveren wat we beloven binnen de afgesproken tijd en het vooraf besproken budget. Met 60 jaar ervaring en actief in een breed scala van industrieën wereldwijd, maakt dit ons een betrouwbare partner voor iedereen die betrokken is bij de keuze voor de vloer. Van gebruiker tot architect en aannemer.

Scroll naar boven