Bolidtop® 525 Deco

esthetisch - comfortabel - naadloos

De Bolidtop® 525 Deco is een moderne gegoten vloerafwerking die de ruimte een frisse uitstraling geeft met diepte effecten. Dit komt door de combinatie van spaarzaam ingestrooide flakes en de kleur van de vloer. Het taai-elastische vloersysteem is krasarm, slijtvast, comfortabel om op te lopen en vermindert het contactgeluid waardoor het aangenaam oogt en klinkt voor medewerkers. Bolidtop® 525 Deco is naadloos, duurzaam, vloeistofdicht, onderhoudsarm en in situ gelegd door eigen specialisten van Bolidt.

Dit vloersysteem is zeer geschikt voor ruimten in de voedingsmiddelenindustrie waarbij de vloer een decoratieve functie kan vervullen en tegelijkertijd eisen aan de hygiëne worden gesteld.

Anderen die je voorgingen

- 2 miljoen m2 per jaar // 60 jaar actief in meer dan 135 landen

Kleurenpallet

Bij de ontwikkeling van dit vloersysteem is ook veel aandacht besteed aan de uitstraling van het vloersysteem. Ingestrooide decoflakes geven de Bolidtop® 525 Deco een extra esthetische dimensie. Met een moderne uitstraling, meer dan 50 bijzondere kleuren en verschillende decoflakes biedt dit vloersysteem de mogelijkheid om verrassende, speelse en tegelijk functionele effecten te realiseren.

Specificaties

Bolidtop® 525 Deco is een ca. 2 mm dik en naadloos kunststofvloerafwerkingssysteem op basis van laag visceuze twee componenten kunstharsen. Bolidtop® 525 Deco geeft een extra esthetische dimensie en de ingestrooide decoflakes verhogen tevens de natte en droge antislip. 

Het vloersysteem heeft een vlak en strak uiterlijk, contactgeluid wordt in verhoogde mate geabsorbeerd en de taai-elastische eigenschappen van de vloer geven de vloer een comfortabel karakter en is hierdoor uitstekend geschikt voor ruimten met intensief loopverkeer en kantoorruimten. Bolidtop® 525 Deco wordt veelvuldig toegepast in nieuwbouw- en renovatieprojecten. 

Certificering

Bij de ontwikkelingen van alle Bolidtop® vloersystemen voor de voedingsmiddelenindustrie en dus ook bij de Bolidtop® 525 Deco, wordt gekeken naar de vereisten en belastingen waaraan de vloer wordt blootgesteld. Aangezien vloeren in de voedingsmiddelenindustrie vaak hygiënische uitdagingen met zich meebrengen, en dus in de HACCP zijn opgenomen, dragen de kwalitatief hoogwaardige vloersystemen van Bolidt bij aan het voldoen aan HACCP-eisen en gelieerde certificeringen, zoals BRC, GLOBAL G.A.P., IFS Food, RIK, SKAL en GFSI.

REDENEN OM VOOR BOLIDTOP® TE KIEZEN

De vloer vormt letterlijk de basis voor het productieproces. Daarom heeft Bolidt een duurzame kunstharsgebonden serie van beschermende vloersystemen ontwikkelt voor o.a. de voedingsmiddelenindustrie: de Bolidtop® serie met daarin o.a. de Bolidtop® 525 Deco is een reeks vloersystemen met de beste performance op gebied van:

Alles onder één dak

Bij Bolidt ontzorgen we van A tot Z. Hoe? We hebben alles in eigen beheer. Van productontwikkeling in ons R&D Center tot productie en applicatie van vloeren, dekken en slijtlagen. Dit zorgt ervoor dat wij kunnen leveren wat we beloven binnen de afgesproken tijd en het vooraf besproken budget. Met 60 jaar ervaring en actief in een breed scala van industrieën wereldwijd, maakt dit ons een betrouwbare partner voor iedereen die betrokken is bij de keuze voor de vloer. Van gebruiker tot architect en aannemer.

Scroll naar boven