Bolidtop® 500 RF

stroef - vloeistofdicht - naadloos

De Bolidtop® 500 RF is een stroef vloerafwerkingssysteem met een gesloten oppervlak zonder poriën. Deze gegoten en met kwartsen ingestrooide werkvloer is geschikt voor medium heftruckverkeer en komt tot zijn recht in natte en olieachtige omstandigheden. Het vloersysteem is naadloos, vloeistofdicht en slijtvast en is daardoor zeer geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie. Bovendien is de Bolidtop® 500 RF bestand tegen de meest voorkomende chemicaliën.

Dit vloersysteem is zeer geschikt voor ruimten in de voedingsmiddelenindustrie waarbij de vloer middelzwaar verkeer zoals heftrucks en zware palletwagens te verduren heeft en tegelijkertijd eisen aan de hygiëne worden gesteld.

Anderen die je voorgingen

- 2 miljoen m2 per jaar // 60 jaar actief in meer dan 135 landen

Kleurenpallet

Bij de ontwikkeling van dit vloersysteem is ook veel aandacht besteed aan de uitstraling van het vloersysteem. Door een breed assortiment aan kleuren zijn er tal van mogelijkheden zodat de vloer in de sfeer van het gebouw of ruimten past. De Bolidtop® 500 RF is in 27 verschillende kleuren verkrijgbaar.

Bolidt color code 101
Bolidt color code 104
Bolidt color code 120
Bolidt color code 204
Bolidt color code 219
Bolidt color code 304
Bolidt color code 305
Bolidt color code 306
Bolidt color code 317
Bolidt color code 318
Bolidt color code 404
Bolidt color code 409
Bolidt color code 410
Bolidt color code 501
Bolidt color code 502
Bolidt color code 503
Bolidt color code 504
Bolidt color code 505
Bolidt color code 506
Bolidt color code 507
Bolidt color code 508
Bolidt color code 509
Bolidt color code 510
Bolidt color code 608
Bolidt color code 710
Bolidt color code 712
Bolidt color code 713

Specificaties

Bolidtop® 500 RF is een ca. 3 mm dik en naadloos kunststofvloerafwerkingssysteem op basis van laag visceuze twee componenten kunstharsen. De vloeibaar aangebrachte Bolidtop® 500 RF is stroef vanwege de aan het oppervlak aanwezig ingestrooide kwartsen.

Het naadloze karakter, de vloeistofdichtheid en de slijtvastheid van dit vloersysteem zijn dusdanig dat middelzwaar verkeer zoals heftrucks en zware palletwagens op deze vloer hun werk kunnen doen. Bovendien is de Bolidtop® 500 RF bestand tegen de meest voorkomende chemicaliën. Bolidtop® 500 RF wordt veelvuldig toegepast in nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Certificering

Bij de ontwikkelingen van alle Bolidtop® vloersystemen voor de voedingsmiddelenindustrie en dus ook bij de Bolidtop® 500 RF, wordt gekeken naar de vereisten en belastingen waaraan de vloer wordt blootgesteld. Aangezien vloeren in de voedingsmiddelenindustrie vaak hygiënische uitdagingen met zich meebrengen, en dus in de HACCP zijn opgenomen, dragen de kwalitatief hoogwaardige vloersystemen van Bolidt bij aan het voldoen aan HACCP-eisen en gelieerde certificeringen, zoals BRC, GLOBAL G.A.P., IFS Food, RIK, SKAL en GFSI.

REDENEN OM VOOR BOLIDTOP® TE KIEZEN

De vloer vormt letterlijk de basis voor het productieproces. Daarom heeft Bolidt een duurzame kunstharsgebonden serie van beschermende vloersystemen ontwikkelt voor o.a. de voedingsmiddelenindustrie: de Bolidtop® serie met daarin o.a. de Bolidtop® 500 RF is een reeks vloersystemen met de beste performance op gebied van:

Alles onder één dak

Bij Bolidt ontzorgen we van A tot Z. Hoe? We hebben alles in eigen beheer. Van productontwikkeling in ons R&D Center tot productie en applicatie van vloeren, dekken en slijtlagen. Dit zorgt ervoor dat wij kunnen leveren wat we beloven binnen de afgesproken tijd en het vooraf besproken budget. Met 60 jaar ervaring en actief in een breed scala van industrieën wereldwijd, maakt dit ons een betrouwbare partner voor iedereen die betrokken is bij de keuze voor de vloer. Van gebruiker tot architect en aannemer.

Scroll naar boven