Bolidtop® 200 RF

naadloos - vloeistofdicht - slijtvast

De Bolidtop® 200 RF is een stroef vloerafwerkingssysteem dat door de laagdikte tegen geringe initiële kosten aan te schaffen is. De in de gepigmenteerde compound opgesloten kwartsen zorgen voor een slijtvaster geheel. Het vloersysteem is naadloos, duurzaam, vloeistofdicht, onderhoudsarm en in situ gelegd door de eigen specialisten van Bolidt.

Dit vloersysteem is zeer geschikt voor ruimten in de voedingsmiddelenindustrie waarbij de vloer te maken heeft met mechanische belastingen in de vorm van palletwagens en veel voorkomende chemicaliën.

Anderen die je voorgingen

- 2 miljoen m2 per jaar // 60 jaar actief in meer dan 135 landen

Kleurenpallet

Bij de ontwikkeling van dit vloersysteem is ook veel aandacht besteed aan de uitstraling van het vloersysteem. Met een moderne uitstraling in 27 bijzondere kleuren biedt dit vloersysteem de mogelijkheid om verrassende, speelse en tegelijk functionele effecten te realiseren. 

Bolidt color code 101
Bolidt color code 104
Bolidt color code 120
Bolidt color code 204
Bolidt color code 219
Bolidt color code 304
Bolidt color code 305
Bolidt color code 306
Bolidt color code 317
Bolidt color code 318
Bolidt color code 404
Bolidt color code 409
Bolidt color code 410
Bolidt color code 501
Bolidt color code 502
Bolidt color code 503
Bolidt color code 504
Bolidt color code 505
Bolidt color code 506
Bolidt color code 507
Bolidt color code 508
Bolidt color code 509
Bolidt color code 510
Bolidt color code 608
Bolidt color code 710
Bolidt color code 712
Bolidt color code 713

Specificaties

Bolidtop® 200 RF is vloerafwerkingssysteem op basis van laag visceuze twee componenten kunstharsen. Deze vloerafwerking is stroef vanwege de spaarzaam ingestrooide kwartsen. Door de geringe laagdikte blijft de structuur van de ondergrond zichtbaar.

Bolidtop® 200 RF is naadloos, duurzaam, vloeistofdicht en onderhoudsarm en bestand tegen de meest voorkomende chemicaliën. Bolidtop® 200 RF wordt veelvuldig toegepast in nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Certificering

Bij de ontwikkelingen van alle Bolidtop® vloersystemen voor de voedingsmiddelenindustrie en dus ook bij de Bolidtop® 200 RF, wordt gekeken naar de vereisten en belastingen waaraan de vloer wordt blootgesteld. Aangezien vloeren in de voedingsmiddelenindustrie vaak hygiënische uitdagingen met zich meebrengen, en dus in de HACCP zijn opgenomen, dragen de kwalitatief hoogwaardige vloersystemen van Bolidt bij aan het voldoen aan HACCP-eisen en gelieerde certificeringen, zoals BRC, GLOBAL G.A.P., IFS Food, RIK, SKAL en GFSI.

REDENEN OM VOOR BOLIDTOP® TE KIEZEN

De vloer vormt letterlijk de basis voor het productieproces. Daarom heeft Bolidt een duurzame kunstharsgebonden serie van beschermende vloersystemen ontwikkelt voor o.a. de voedingsmiddelenindustrie: de Bolidtop® serie met daarin o.a. de Bolidtop® 200 RF is een reeks vloersystemen met de beste performance op gebied van:

Alles onder één dak

Bij Bolidt ontzorgen we van A tot Z. Hoe? We hebben alles in eigen beheer. Van productontwikkeling in ons R&D Center tot productie en applicatie van vloeren, dekken en slijtlagen. Dit zorgt ervoor dat wij kunnen leveren wat we beloven binnen de afgesproken tijd en het vooraf besproken budget. Met 60 jaar ervaring en actief in een breed scala van industrieën wereldwijd, maakt dit ons een betrouwbare partner voor iedereen die betrokken is bij de keuze voor de vloer. Van gebruiker tot architect en aannemer.

Scroll naar boven