Bolicoat® 50

NAADLOOS - STOFVRIJ - ONDERHOUDSARM

De Bolicoat® 50 is een coatingsysteem dat als stofbinder kan worden ingezet en tegen geringe initiële kosten kan worden ingepast. Dit is mede te danken aan de korte verwerkings- en droogtijd.

Het coatingsysteem is naadloos, duurzaam, onderhoudsarm en in situ gelegd door de eigen specialisten van Bolidt.

Dit vloersysteem is zeer geschikt voor ruimten in de voedingsmiddelenindustrie waarbij de vloer stofvrij moet zijn en een verzorgde uitstraling  moet hebben.

Anderen die je voorgingen

- 2 miljoen m2 per jaar // 60 jaar actief in meer dan 135 landen

Kleurenpallet

Bij de ontwikkeling van dit coatingsysteem is ook veel aandacht besteed aan de uitstraling van de coating. Met een moderne uitstraling in 27 bijzondere kleuren biedt dit vloersysteem de mogelijkheid om verrassende, speelse en tegelijk functionele effecten te realiseren.

Bolidt color code 101
Bolidt color code 104
Bolidt color code 120
Bolidt color code 204
Bolidt color code 219
Bolidt color code 304
Bolidt color code 305
Bolidt color code 306
Bolidt color code 317
Bolidt color code 318
Bolidt color code 404
Bolidt color code 409
Bolidt color code 410
Bolidt color code 501
Bolidt color code 502
Bolidt color code 503
Bolidt color code 504
Bolidt color code 505
Bolidt color code 506
Bolidt color code 507
Bolidt color code 508
Bolidt color code 509
Bolidt color code 510
Bolidt color code 608
Bolidt color code 710
Bolidt color code 712
Bolidt color code 713

Specificaties

Bolicoat® 50 is een (vloer)coating op basis van twee componenten kunstharsen. Het coatingsysteem bestaat uit twee lagen. Dit watergedragen systeem is praktisch reukloos, waterdampdoorlatend en onbrandbaar. Bolicoat® 50 kan op enigszins vochtige ondergronden worden aangebracht

De met deze coating beklede ondergrond wordt stofvrij en krijgt een verzorgde uitstraling. De textuur van de ondergrond blijft echter in sterke mate zichtbaar. Ook is het Bolicoat® 50 coatingsysteem bestand tegen een groot aantal chemicaliën. Bolicoat® 50 wordt veelvuldig toegepast in nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Certificering

Bij de ontwikkelingen van alle Bolidtop® vloersystemen voor de voedingsmiddelenindustrie en dus ook bij de Bolicoat® 50, wordt gekeken naar de vereisten en belastingen waaraan de vloer wordt blootgesteld. Aangezien vloeren in de voedingsmiddelenindustrie vaak hygiënische uitdagingen met zich meebrengen, en dus in de HACCP zijn opgenomen, dragen de kwalitatief hoogwaardige vloersystemen van Bolidt bij aan het voldoen aan HACCP-eisen en gelieerde certificeringen, zoals BRC, GLOBAL G.A.P., IFS Food, RIK, SKAL en GFSI.

REDENEN OM VOOR BOLIDTOP® TE KIEZEN

De vloer vormt letterlijk de basis voor het productieproces. Daarom heeft Bolidt een duurzame kunstharsgebonden serie van beschermende vloersystemen ontwikkelt voor o.a. de voedingsmiddelenindustrie: de Bolicoat® en de Bolidtop® serie zijn een reeks coating- en vloersystemen met de beste performance op gebied van:

Alles onder één dak

Bij Bolidt ontzorgen we van A tot Z. Hoe? We hebben alles in eigen beheer. Van productontwikkeling in ons R&D Center tot productie en applicatie van vloeren, dekken en slijtlagen. Dit zorgt ervoor dat wij kunnen leveren wat we beloven binnen de afgesproken tijd en het vooraf besproken budget. Met 60 jaar ervaring en actief in een breed scala van industrieën wereldwijd, maakt dit ons een betrouwbare partner voor iedereen die betrokken is bij de keuze voor de vloer. Van gebruiker tot architect en aannemer.

Scroll naar boven