Zo werken we samen om de perfecte vloer te realiseren

De advisering over het juiste vloersysteem wordt bij Bolidt altijd afgestemd op de specifieke situatie, zodat de vloer altijd duurzaam inzetbaar is en ook blijft. Onze brede ervaring in o.a. de voedingsmiddelenindustrie hebben wij vertaald naar een vloeradvies. Nadat de keuze voor de juiste vloer is gemaakt, zorgt Bolidt met eigen opgeleide teams van werkvoorbereiders, project managers, laboranten en applicateurs dat de belofte van een perfecte vloer daadwerkelijk wordt gerealiseerd. Daarbij wordt altijd gekeken naar alle voorwaarden en condities die van invloed zijn op het resultaat.

Ondergrond

De kwaliteit van de ondergrond waarop de Bolidtop® kunststofvloerafwerking wordt geïnstalleerd is van groot belang. Bolidt adviseert altijd over de uitgangspunten waar de diverse ondergronden aan moeten voldoen om optimale hechting van de Bolidtop® vloeren te realiseren en daarmee een robuuste en duurzame vloer te garanderen. De uitgangspunten van de ondergrond die van belang zijn voor een goed eindresultaat van de vloerafwerking:

Bekijk ook de ‘Speciale bepalingen ondergronden’, ook te downloaden in het downloadcenter.

DETAILLERINGEN

De vloeistofdichtheid van de Bolidtop® vloersystemen voorkomt dat vloeistoffen en andere schadelijke stoffen kunnen indringen in de ondergrond en het productieproces onnodig verstoren. Ook de afwerkingen, de zgn. detailleringen sluiten naadloos aan op de Bolidtop® vloersystemen. Deze vormen een essentieel onderdeel in de totaaloplossing van Bolidt om de hygiëne zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. Voor alle situaties heeft Bolidt een oplossing, o.a. voor:

Bekijk ook de ‘detailschetsen’, ook te downloaden in het downloadcenter.

UITVOERINGSCONDITIES

De Bolidtop® vloersystemen worden in situ gelegd. Het realiseren van het beste resultaat voor de vloer betekent dat ook de omgevings- en uitvoeringscondities nauwlettend in de gaten worden gehouden en voorafgaand aan de installatie worden afgestemd met de opdrachtgever en aannemer. Bolidt denkt zelfs tot in de kleinste details mee om het perfecte eindresultaat te realiseren.

Bekijk ook de ‘Speciale bepalingen uitvoering’, ook te downloaden in het downloadcenter.

INSPECTIE & FINAL CHECKS

Voordat de Bolidtop® vloeren worden geïnstalleerd zal er een inspectie plaatsvinden op locatie door één van onze projectmanagers. Tijdens deze inspectie, die plaatsvindt na het storten van de beton en het wind- en waterdicht maken van de te behandelen ruimten, zullen alle checks samen met de opdrachtgever en/of aannemer worden doorlopen, de planning en startdatum van de werkzaamheden afgestemd en worden alle vragen beantwoord. Samen werken wij aan het beste resultaat.

PLANNING & BUDGET

Bolidt adviseert en installeert de Bolidtop® vloersystemen volgens het alles onder één dak principe. Dit betekent dat alle expertise die vereist is om de juiste vloeren te adviseren, produceren en installeren door eigen Bolidt mensen wordt verricht, inclusief het projectmanagement hiervan. Opdrachtgevers en aannemers hebben dus met slechts één aanspreekpunt te maken. De brede ervaring van Bolidt met het alles onder één dak principe leert dat opdrachtgevers en aannemers geholpen worden met:

REINIGINGADVIES

De Bolidtop® vloersystemen zijn dusdanig ontwikkeld dat er voldoende stroefheid wordt geboden voor de veiligheid van de medewerkers en tegelijkertijd goede reiniging mogelijk is om de hygiëne blijvend te waarborgen. De chemicaliënbestendigheid van de Bolidtop® vloeren is dermate hoog dat de vloersystemen altijd in goede conditie blijven mits de concentraten worden gebruikt die zijn voorgeschreven door de leveranciers van de schoonmaakproducten. Onze experts adviseren o.a.:
Scroll naar boven